string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kijkersvraag over elftalfoto in FC Groningen TV.

Woensdag 16 september 2009 om 14:45

In de zevende aflevering van FC Groningen TV is vanavond (woensdag) ruime aandacht voor een terugblik op de wedstrijd sc Heerenveen – FC Groningen. In een sfeerreportage komen mensen aan het woord over de derby en met een speciale camera werden de Deense debutanten Morten Nordstrand en Thomas Enevoldsen gevolgd.

Verder in de uitzending, die vanaf 18.15 uur is te zien via Eredivisie Live, een voorbeschouwing op het voor FC Groningen traditioneel lastige uitduel met Willem II, komende vrijdag in Tilburg. De redactie ging op zoek naar een mogelijke verklaring hiervoor.
Kraamvisite
FC Groningen TV bracht tevens een bezoek aan de kersverse papa’s in de selectie, Brian van Loo en Gibril Sankoh. En de redactie ging natuurlijk niet met lege handen op kraamvisite.
Door de diverse mutaties in de selectie van FC Groningen na het sluiten van het transferwindow op 1 september, is de selectie en staf dinsdagmiddag opnieuw op de foto gezet. Naast de nieuwelingen Mike Zonneveld, Thomas Enevoldsen en Morten Nordstrand ontbrak op de foto die afgelopen zomer was gemaakt Oluwafemi Ajilore vanwege een langere vakantie en is in een later stadium Jeffrey Rijsdijk officieel toegevoegd aan de eerste selectie. Daarnaast is Shkodran Metaj inmiddels verhuurd aan RKC Waalwijk. Reden genoeg om een nieuwe teamfoto te maken en FC Groningen TV was erbij. De redactie kreeg over de allereerste elftalfoto een kijkersvraag en die wordt beantwoord.
Bekertoernooi
Tot slot nog historische beelden van FC Groningen in het bekertoernooi. De ploeg van trainer Ron Jans speelt  volgende week woensdag in Stadion Galgenwaard tegen FC Utrecht  in de strijd om de KNVB-beker.
FC Groningen TV wordt vanavond om 23.15 uur herhaald en op donderdag om 12.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn er herhalingen om 9.50 uur en op zaterdag nog eens om 16.20 uur.

Gerelateerd nieuws.

11 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard