string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kieftenbeld eerste Essent Man of the Match.

Maandag 15 augustus 2011 om 14:12

Maikel Kieftenbeld is voor de bezoekers van deze website uitgeroepen tot Essent Man of the Match. De controlerende middenvelder kreeg 47% van de 362 uitgebrachte stemmen en hield de maker van drie treffers, Tim Matavz (43%) vlak achter zich. Lorenzo Burnet eindigde als derde met 7%.

Ook in het seizoen 2011/2012 wordt bij iedere competitiethuiswedstrijd van FC Groningen de Essent Man of the Match gekozen. Dit gebeurt door de supporters van FC Groningen via de deze website. Aan het einde van het seizoen resulteert het totaal van zestien stemrondes tot de ‘Essent Speler van het Jaar’.
Opzet vrijwel gelijk
De opzet van de verkiezing voor de Essent Man of the Match is als volgt: Vanaf het einde van elke competitiewedstrijd in Euroborg kun je via de rechterkolom op www.fcgroningen.nl een stem uitbrengen. Dit is mogelijk tot en met de maandag na het duel om 14.00 uur.
De winnaar krijgt drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 krijgt twee punten en de nummer 3 per wedstrijd krijgt één punt voor het totaalklassement. De speler die bovenaan staat voorafgaand aan de laatste competitiethuiswedstrijd van het seizoen, wordt uitgeroepen tot Essent Speler van het Jaar. Spelers die tijdens het seizoen vertrekken, dingen niet mee naar deze titel. Bij gelijke stand is het aantal verkiezingen tot Man of the Match doorslaggevend.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard