string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kemkers, Kieftenbeld, Arias, Van der Laan en Padt in FC Groningen TV.

Woensdag 26 november 2014 om 17:02

FC Groningen TV is donderdag 27 november in aflevering 17 van dit seizoen bij de perspresentatie van Gerard Kemkers als manager Performance Center. Daarnaast heeft FCG TV een samenvatting van de beslissende poulewedstrijd van Jong FC Groningen/Cambuur in en tegen Heerenveen en is er een voorbeschouwing met Maikel Kieftenbeld op de ontmoeting van zondag met FC Twente.

Dinsdagmiddag kwam FC Groningen met groot nieuws. Per 1 december gaat oud-schaatscoach Gerard Kemkers bij de Trots van het Noorden aan de slag als manager Performance Center. FCG TV was bij de druk bezochte perspresentatie en sprak daar met Kemkers, manager technische zaken Peter Jeltema en algemeen directeur Hans Nijland.
Kampioensronde
Jong FC Groningen/Cambuur wist zich dinsdagavond niet te plaatsen voor de kampioensronde van de Beloften-competitie. De beloften van het gecombineerde team van FC Groningen en SC Cambuur moesten winnen van Jong SC Heerenveen, maar verloren na een inhaalrace tot 2-2 in blessuretijd alsnog met 3-2. In FCG TV is een samenvatting te zien van het duel met een reactie van trainer Casper Goedkoop.
Vertrouwen
Komende zondag gaat FC Groningen op bezoek bij FC Twente. De FC wil de goede prestatie van afgelopen zondag tegen PSV een vervolg geven in Enschede. De laatste keer dat FC Groningen met drie punten uit Twente vertrok is alweer meer dan tien jaar geleden. Op 7 november 2004 won de FC met 2-1, waarna er nog één keer gelijk werd gespeeld, maar vervolgens negen keer op rij werd verloren. Volgens aanvoerder Maikel Kieftenbeld is het vertrouwen op een goed resultaat aanwezig bij FC Groningen, na de 1-1 van zondag tegen PSV.
Essent Man of the Match
In het wekelijkse nieuwsblok is er aandacht voor het debuut van Jafar Arias en de rentree van Martijn van der Laan in het eerste elftal. Daarnaast volgde FCG TV afgelopen zondag Essent Man of the Match Sergio Padt met de camera.
Uitzendingen
FC Groningen TV wordt donderdag om 18.00 uur uitgezonden op FOX Sports Eredivisie kanaal 3. De uitzending wordt om 19.00 uur en 20.30 uur herhaald op kanaal 3.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV, Ziggo kanaal 40. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 09.00 uur.
Online
De items uit FC Groningen TV zijn na de reguliere uitzendingen ook te zien op deze website: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard