Kaartverkoop voor Derby van het Noorden gestart

24 augustus 2021

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen – zondag 12 september aftrap 14.30 uur – is gestart. FC-supporters kunnen zonder restricties van seizoen- of clubcards online tickets bestellen. Vanwege de beperkte capaciteit van 2/3 van het stadion, zijn niet alle vrije plekken in Euroborg beschikbaar.

FC Groningen speelde afgelopen weekend voor het eerst in bijna een jaar tijd weer een thuiswedstrijd waarbij supporters in Euroborg aanwezig mochten zijn. Een prachtig moment. Supporters kunnen voor de Derby van het Noorden eenvoudig kaarten kopen via tickets.fcgroningen.nl.
 
Via deze link zijn ook nog seizoenkaarten te koop. Met het bestellen van een seizoenkaart zijn supporters – onder de huidige voorwaarden – zeker van een plek bij de resterende 16 thuisduels in de Eredivisie van dit seizoen. Mochten er gedurende het komende seizoen corona-gerelateerde overheidsmaatregelen worden genomen waardoor stadionbezoek niet meer mogelijk is, dan geeft FC Groningen haar seizoenkaarthouders de mogelijkheid tot tegemoetkoming aan het einde van het seizoen 2021/2022.
 
2/3 bezetting
Momenteel mag de Trots van het Noorden vanwege overheidsmaatregelen werken met 2/3 stadionbezetting. Hierdoor kan de club logischerwijs minder tickets verkopen dan gebruikelijk. Voor sommige vakken - bijvoorbeeld op de Tonny van Leeuwen Tribune - geldt daarom dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn.
 
Na een sfeervol begin van het seizoen, afgelopen zaterdag tegen FC Utrecht, staat met de kraker tegen sc Heerenveen wederom een speciaal duel op het programma. Mis de Derby van het Noorden niet en bestel nu alvast kaarten voor de wedstrijd: tickets.fcgroningen.nl 

Laatste nieuws