string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kaartverkoop kraker FC Groningen-Ajax; geen online verkoop meer.

Maandag 25 augustus 2014 om 21:52

Komende zondag 31 augustus, aanvang 14.30 uur, speelt FC Groningen de kraker tegen Ajax. De 'losse kaartverkoop' is in volle gang. Helaas is er momenteel een storing aan de betaalmodule van de KNVB waardoor de verkoop via onze site is gestaakt. Wel is er vandaag, woensdag 27 augustus, vrije verkoop via de FanCorner en TicketBox. Vanaf donderdag 28 augustus zijn er, indien beschikbaar, kaarten bij de FanCorner te koop op vertoon van een geldig legitimatiebewijs uit de provincies Groningen, Drenthe of Friesland.

Hoofd Ticketing Matthias Mulder: “De afgelopen periode ging het erg hard met de verkoop. Momenteel hebben we nog 250 kaarten op de reguliere tribunes beschikbaar.”
“Om teleurstelling te voorkomen willen we onze supporters hiervan op de hoogte brengen. Vanaf donderdag kunnen er – indien beschikbaar – nog maximaal twee kaarten per persoon worden gekocht in de FanCorner op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Deze supporters dienen te komen uit de drie noordelijke provincies. De vrije verkoop bij de TicketBox zal dus na woensdagavond stoppen.”
Bent u van plan om de wedstrijd te bezoeken?
Maak gebruik van de vrije verkoop en kom vandaag nog naar de FanCorer (tot 17.30 uur) of een verkooppunt van TicketBox/Primera.
Via www.twitter.com/FanCornerFCG houden we u dagelijks op de hoogte van de stand van zaken met betrekking tot de kaartverkoop.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard