string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kaartverkoop komende wedstrijden.

Donderdag 09 september 2010 om 12:33

De verkoop voor FC Utrecht-thuis (zondag 12 september, 16.30 uur) en Excelsior-thuis (zaterdag 18 september, 18.45 uur) verloopt volledig zonder ClubCard-verplichting via deze website, de Fanshop in Euroborg en de voorverkooppunten van TicketBox.

Voor de komende twee thuiswedstrijd geldt dat er geen enkele restrictie is aan het aanschaffen van kaarten. Deze kunnen dus door iedereen via de drie genoemde kanalen worden gekocht. De prijzen variëren van 18 euro (vak OO/PP) tot 24 euro (vak XZ).
Ook is het mogelijk via www.fcgroningenkaartenmarkt.nl de plek van een andere seizoenkaarthouder over te nemen. Dit is overigens alleen mogelijk voor (Seizoen)ClubCardhouders.

Bekerwedstrijd
De verkoop voor het bekerduel van FC Groningen op woensdag 22 september bij Haaglandia/Sir Winston in Rijswijk start op dinsdag 14 september om 9.00 uur via deze website, in de Fanshop in Euroborg en bij de voorverkooppunten van TicketBox. De verkoop voor PSV-uit van zaterdag 25 september start zaterdag 9 september om 9.00 uur. Hier is een (Seizoen)ClubCard wel verplicht. De pasfotoregistratie bij uitduels is afgeschaft.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard