Kaartverkoop Jong Oranje op Open Dag

27 juli 2009

Ruim twee jaar na het winnen van de Europese titel keert Jong Oranje terug in Euroborg. De ploeg opent het nieuwe interlandseizoen op dinsdag 11 augustus tegen Engeland. Kaarten voor dit duel zijn ook aanstaande zondag op de Open Dag van FC Groningen verkrijgbaar.

De verkoop vindt plaats in de stand van de Juniorclub en bij de supportersbalie. Tussen 12.00 en 16.00 uur kunnen hier de tickets worden aangeschaft. De toegangsprijs voor alle vakken, uitgezonderd de hoofdtribune, bedraagt € 8,00. Voor kinderen tot en met 14 jaar geldt een gereduceerd tarief van € 5,00. Een plaats op de hoofdtribune kost voor iedereen € 10,00. Wie niet in de gelegenheid is op de Open Dag een kaartje te halen, kan dat vanzelfsprekend online doen via Ticketbox en de webshops van de KNVB en FC Groningen. Jong Oranje werd in 2006 en 2007 tweemaal Europese kampioen onder 21 jaar. Die laatste gewonnen finale werd gespeeld in Euroborg waar Jong Oranje glorieus de leeftijdsgenoten van Servië versloeg: 4-1. Nu, ruim twee jaar na dato, wil een nieuwe lichting talenten opnieuw naar de Europese eindronde. De confrontatie met Engeland (aanvang 19.30 uur) is het enige oefenduel dat de ploeg speelt voor het begin van de EK-kwalificatiereeks in september.

Groepsbestellingen via e-mail
Voor groepen, zoals scholen en verenigingen, geldt een speciaal actietarief. Wie met vijftien of meer personen de wedstrijd bezoekt, betaalt € 5,00 voor een kaartje. Bestellingen kunnen worden geplaatst via e-mail: ticketing@fcgroningen.nl. Deze groepsactie geldt voor zowel jeugd als volwassenen. Juniorclub FC Groningen
Ook alle leden van de Juniorclub FC Groningen en de Green White Bengels kunnen tickets met een gereduceerd tarief kopen. Voor deze jeugdige fans geldt een toegangsprijs van € 5,00. Informatie en bestelling via e-mail: juniorclub@fcgroningen.nl.

Let op: Euroborg is deze wedstrijd rookvrij! In het gehele stadion, inclusief de tribunes, geldt een rookverbod. Ook is het verboden vlaggen en spandoeken het stadion in te nemen.

Laatste nieuws