Junior Reporter maakt wedstrijdverslag.

Maandag 18 augustus 2014 om 12:13

Bijna elke thuiswedstrijd wordt er een Junior Reporter uitgenodigd die verslag doet van de wedstrijd.

Junior Reporter, wat houdt dat in?
De Junior Reporter bewandeld dezelfde weg als de échte pers. Hij/zij wordt ontvangen in het perscentrum, neemt een kijkje in de omroepkamer en neemt plaats op de perstribune. Natuurlijk worden alle bijzonderheden van de wedstrijd bijgehouden en maakt hij/zij een kort verslag van de wedstrijd.
Na afloop van de wedstrijd wordt ook nog de persconferentie bijgewoond waar de trainers van beide teams hun kijk op de wedstrijd geven.

FC Groningen-Heracles Almelo
Afgelopen zondag was het de beurt aan Danique Middel om als Junior Reporter aan de slag te gaan. Hieronder lees je haar wedstrijdverslag. Klik hier om eerdere wedstrijdverslagen te lezen.Klik hier voor foto’s van de line-up activiteit.Klik hier voor foto’s van de Shoot-Out activiteiten.
Goede kans voer Hoesen in de 2e minuut.
In de 8ste minuut scoort Chery na een voorzet van Nick van der Velden.
In de 31e minuut wordt er een hoekschop genomen door Chery.
Na 32 minuten wordt Lindgren gewisseld voor De Leeuw. Hij staat nog maar 2 minuten in het veld, maar weet dan al de 2-0 te scoren.
Tussenstand: 2-0
2e helft
Een mazzeltje voor de keeper in de 52e minuut, de bal gaat er net niet in. In de 56e minuut scoort Heracles: Iliass Bel Hassani is de doelpuntmaker.
Het wordt 3-1 door een goal van Yoëll van Nieff.
Heracles wisselt en FC Groningen ook: Van Nieff maakt plaats voor Van der Laan die al snel een gele kaart krijgt.
Hans Hateboer komt nog in het veld voor Nick van der Velden.