Junior Reporter Huub Blaauw schrijft verslag van de wedstrijd.

Maandag 18 januari 2016 om 13:42

Bij de meeste thuiswedstrijden van FC Groningen wordt er een jonge supporter uitgenodigd om de wedstrijd bij te wonen als Junior Reporter. Hij of zij krijgt een kijkje achter de schermen op het gebied van perszaken.

Bij de wedstrijd FC Groningen-FC Utrecht was Huub Blaauw de gelukkige. Hij mocht een kijkje nemen in de omroepkamer en perskamer, vervolgens heeft hij de wedstrijd bekeken vanaf de perstribune.
Na afloop van de wedstrijd was hij aanwezig bij de persconferentie.

1e helft
En ze komen op! Groningen begint  aan de aftrap. Rusnak ligt op de grond en wordt behandeld. De wisselspelers lopen zich al warm, maar hij kan weer verder. Hateboer goed over de flanken en bijna een goal. En weer een kans voor Albert Rusnak. Kans voor FC Utrecht in de 15e minuut en een doelpunt van Ramselaar. Groningen heeft een kans en scoort! Ingooi FC Groningen. Payne zet voor, maar niemand komt er bij. Rusnak met een kans… Linssen loopt en schiet, hij raakt de paal. Rusnak schiet en de bak gaat ruim over. Groningen gaat overpassen en Hateboer schiet en het is een corner. Het is rust.
2e helft
Er zijn wissels. FC Utrecht trapt af. Vrije trap voor Utrecht en op een goede plek. Letschert neemt en hij scoort: 1-2. Tibbling schiet en het is een corner. Jesper Drost komt het veld in voor Desevio Payne. Overtreding van Ludwig en hij krijgt een gele kaart. Doelpunt van Kum: 1-3. Dit keer weer een goal, maar dan van Ludwig: 1-4. Rusnak zet voor en het is een corner. Er komt weer een wissel. Lindgren komt voor Tibbling. Er is een kaart getrokken, gele kaart voor Ludwig. Die had al geel dus rode kaart. Er komt een wissel. Hoesen voor Maduro en bij FC Utrecth Amrabat voor Joosten. Er is weer een gele kaart. Nog een wissel voor FC Utrecht. 2 minuten extra tijd. En het fluitsignaal klinkt.