Jubileumveiling nadert zijn ontknoping

29 april 2022

De Jubileumveiling ter ere van het vijftigjarige bestaan van FC Groningen komt morgen (zaterdag 30 april) om 22.00 uur tot een einde. Er zijn al diverse mooie biedingen gedaan en de verwachting is dat er vandaag en morgen nog veel zullen volgen. Hoe dan ook staat er nog veel leuks op het programma om deze bijzondere veilingweek mee af te sluiten.

Tot nu toe heeft de veiling veel opgeleverd: al 550 kinderen kunnen in beweging worden gebracht tijdens Trainen in de Wijk! Bij iedere €9,- die de veiling opbrengt, kan FC Groningen één kind meer en beter laten bewegen, in het kader van de strijd tegen bewegingsarmoede in het achterland. 

20210114TRAINENINDEWIJKHOOGKERK012

Liveshow en evenement
Zoals eerder gemeld wordt de Jubileumveiling, die de Trots van het Noorden samen met partner Catawiki organiseert, op een speciale manier afgesloten. 

Eerst staat vandaag een show op de rol, waarin onder andere met veilingmeester Hans Nijland de tussenstand wordt opgemaakt en verhalen achter diverse kavels worden gedeeld. Morgen vindt in Euroborg een heus taxatie-evenement plaats. Alle items en experiences worden tentoongesteld en mensen hebben de mogelijkheid om hun eigen objecten mee te nemen en te laten taxeren door één van de aanwezige experts.

Heb jij een verborgen schat op zolder en ben je benieuwd wat deze waard is? Kom dan morgen tussen 12.00 uur en 16.00 uur naar Euroborg!

_M7A2781

Unieke kavels
Iedereen, FC-supporter en andere geïnteresseerden, kan meebieden op vijftig unieke kavels. Zo is er al €270,- geboden op een bij Atalanta Bergamo gedragen wedstrijdshirt van Hans Hateboer, die de rechtervleugelverdediger op een later moment zal signeren. Ook het wedstrijd gedragen shirt van Ritsu Doan is een populair item. Oud-doelman Sergio Padt, die afgelopen weekend officieel afscheid nam van de FC, heeft onder andere zijn keepershandschoenen beschikbaar gesteld voor de veiling. 

Wie altijd al eens een echte wedstrijdanalyse heeft willen doen, kan een poging wagen om een experience in de wacht te slepen, waarbij voor het Dagblad van het Noorden een wedstrijd van FC Groningen wordt geanalyseerd met oud-FC-er Henny Meijer.

Meebieden kan op deze pagina. De liveshow is morgen vanaf 18.00 uur te volgen via het YouTube-kanaal van de FC. 

Laatste nieuws