string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Jong Oranje begint aan EK onder-21.

Donderdag 06 juni 2013 om 15:10

Marco Bizot begint vanavond, donderdag 6 juni, met Jong Oranje aan het EK onder-21 in Israël. Om 20.30 uur is Duitsland de eerste tegenstander op het eindtoernooi. Filip Kostic, Andraz Kirm en Tim Sparv zullen de komende dagen ook nog in actie komen.

Op vrijdag 7 juni staan wedstrijden op het programma voor de drie laatstgenoemde spelers. Jong Servië, met Kostic, speelt een oefenduel met Jong Griekenland. Afgelopen dinsdag kwam Kostic als invaller al negentien minuten in actie tegen Jong Bosnië. Dat duel eindigde in 1-1.
Finland neemt het op vrijdagavond (18.00 uur) in de WK-kwalificatie allereerst in een thuiswedstrijd op tegen Wit-Rusland. Slovenië, met Kirm, speelt vrijdagavond 7 juni om 21.00 de WK-kwalificatie-interland op en tegen IJsland.
Zondag 9 juni speelt Jong Oranje op het EK onder-21 de tweede poulewedstrijd tegen Rusland. Op dinsdag 11 juni (19.00 uur) speelt Finland de uitwedstrijd tegen Wit-Rusland. Een dag later, woensdag 12 juni, staat voor Jong Oranje de laatste groepswedstrijd tegen Spanje op het programma.

Gerelateerd nieuws.

12 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard