string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Jan Mulder in FC Groningen TV.

Woensdag 10 maart 2010 om 10:36

In de uitzending van FC Groningen TV is deze week aandacht voor een terugblik op de door FC Groningen met 1-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo, het debuut van Tim Sparv en een interview met de Man of the Match, Daley Blind. FC Groningen TV wordt op woensdagavond om 18.25 uur uitgezonden op Eredivisie Live.

In de nieuwe aflevering is ook een reportage te zien met columnist en tv-coryfee Jan Mulder. De Groninger was onlangs te gast in Euroborg en laat op geheel eigen wijze en in een voor hem kenmerkende stijl zijn licht schijnen over de gang van zaken bij FC Groningen.
Daarnaast brengt FC Groningen TV de vervanging van de grasmat in beeld.
Supportersvraag
De redactie van FC Groningen TV kan nog steeds benaderd worden voor een supportersvraag. Per e-mail kan een prangende vraag worden gestuurd, bestemd voor spelers, staf of iemand uit de organisatie van FC Groningen. De persoon met de meest originele of boeiende vraag wordt uitgenodigd om die vraag voor de camera te komen stellen. De e-mail met de vraag kan gestuurd worden naar fcgroningentv@fcgroningen.nl. Uiteraard moeten naast de vraag ook de naam en contactgegevens worden vermeld.
FC Groningen TV wordt deze week op Eredivisie Live herhaald op donderdag om 11.30 uur en op zaterdag om 11.50 uur.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard