string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Huistra over bekerloting: ‘ADO goede tegenstander’.

Vrijdag 24 september 2010 om 09:32

FC Groningen treft in de vierde ronde van het toernooi om de KNVB Beker ADO Den Haag. De ploeg van trainer Pieter Huistra heeft een thuiswedstrijd geloot. De bekerronde staat gepland op dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 november.

Huistra zegt over de komende tegenstander in het bekertoernooi: “ADO Den Haag is een goede ploeg. Ik ben blij dat we deze wedstrijd voor eigen publiek in ons stadion kunnen spelen. En na Haaglandia treffen we nu dus weer een tegenstander uit het Haagse.”
FC Groningen klopte de amateurclub afgelopen woensdag na verlengingen met 4-1. ADO schakelde dinsdag de amateurs van Excelsior ’31 uit door een 0-2 overwinning.
Twee keer eerder
Het lot koppelde FC Groningen in het bekertoernooi twee keer eerder aan ADO Den Haag. Op 10 december 1989 werd het in Den Haag onder leiding van scheidsrechter Jaap Uilenberg 3-2 voor FC Groningen. In het laatste halve seizoen in Stadion Oosterpark trof FC Groningen ADO Den Haag op 26 oktober en toen won de Trots van het Noorden met 3-0. Namens FC Groningen scoorden Glen Salmon, Erik Nevland en Yuri Cornelisse. Jan Wegereef was de scheidsrechter.

Gerelateerd nieuws.

10 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard