Hrustic, Van Weert, Bacuna, Breij en Faber in FCG TV

20 april 2018

FC Groningen TV heeft vanavond een uitgebreide terugblik op het gelijkspel tegen FC Utrecht. Daarnaast kijkt Ajdin Hrustic beelden terug van de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Roda JC.

Gisteravond speelde FC Groningen met 1-1 gelijk tegen FC Utrecht en speelde zich daarmee veilig. FCG TV blikt met eigen beelden terug op het duel met reacties van trainer Ernest Faber, doelpuntenmaker Tom van Weert en Juninho Bacuna. Daarnaast reageert Michael Breij op zijn officiële debuut voor FC Groningen. Breij mocht al bijna invallen thuis tegen PEC Zwolle, maar gisteravond gebeurde het dan echt en dat was zeer bijzonder voor hem.

Afgelopen zondag won FC Groningen met 2-1 van op Roda JC. FCG TV volgde die wedstrijd Ajdin Hrustic en kijkt samen met hem terug naar opvallende beelden uit die wedstrijd. Tijdens het kijken komt ook Bert van Marwijk, de bondscoach van Australië, ter sprake.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond herhaald om 18.35 uur op kanaal 3 en om 23.45 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 16.15 uur uur op kanaal 3. 

Zaterdagavond is om 20.30 uur op Fox Sports 1 de première te zien van de Fox Sports DOC 'De man van 85 miljoen.' De documentaire gaat over Virgil van Dijk die begin 2010 door FC Groningen werd gescout bij Willem II en is uitgegroeid tot de duurste verdediger van de wereld.

Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws