Hoofdrolspeler Joel Asoro kijkt uit naar fantastische sfeer

8 februari 2020 / vandaag

FC Groningen neemt het vanavond in het Hitachi Capital Mobility Stadion op tegen Vitesse. Een wedstrijd tussen de nummer 8 en 6 van de ranglijst. De Trots van het Noorden heeft zes punten achterstand op de Arnhemmers en kan bij winst een stap zetten richting subtop. Joel Asoro scoorde in de eerdere wedstrijd tussen beide ploegen in Arnhem twee keer en schoot de FC toentertijd naar de winst. De Zweed is hoofdrolspeler in het wedstrijdprogrammaboekje en kijkt uit naar het duel.

Asoro wordt sinds afgelopen zomer voor een seizoen gehuurd van Swansea City. De Zweedse aanvaller scoorde tot op heden twee keer voor de Trots van het Noorden en deed dat beide keren in de uitwedstrijd tegen Vitesse. “Ik herinner me nog dat we als team een goede wedstrijd speelden,” vertelt Asoro in het programmaboekje. “Mijn twee doelpunten waren voldoende om uiteindelijk de drie punten mee te nemen, omdat zij nog maar één keer scoorden na rust.”
 
Asoro genoot twee weken geleden van de overwinning op Ajax en knokte met het gehele team voor een goed resultaat tegen de landskampioen. “Ik vertrouw erop dat we de komende tijd meer goede resultaten kunnen boeken. Ik heb tegen Ajax gemerkt hoe fantastisch de sfeer hier kan zijn en we hopen daar natuurlijk vaker voor te kunnen zorgen!”
 
Naast Asoro komen ook de beide hoofdtrainers aan het woord in het programmaboekje. Lees de interviews, wedstrijdfeiten en wedstrijdinformatie vanavond in het wedstrijdprogrammaboekje. De programmaboekjes, waaraan een verloting met mooie prijzen is gekoppeld, worden voorafgaand aan thuiswedstrijden rondom het Hitachi Capital Mobility Stadion verkocht. Kaarten voor de wedstrijd zijn zonder restricties te koop en gemakkelijk aan te schaffen via onderstaande banner. Het duel tussen FC Groningen en Vitesse wordt vanavond om 18.30 uur afgetrapt.

Gif FCG Vitesse Banner
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws