string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Holla: ‘Veel positieve reacties gehad’.

Vrijdag 12 maart 2010 om 15:44

Danny Holla ligt in ieder geval de komende dagen nog in het UMCG om te herstellen van de operatie die hij afgelopen nacht onderging. Daarna volgt een periode van zes weken volledige rust.

Bij de middenvelder die donderdagmiddag op de training zijn kuitbeen brak, is precies een etmaal na het noodlottige moment, de realiteit doorgedrongen. “In het begin is het vooral de schrik en de pijn,” vertelt Holla. “Afgelopen nacht ben ik geopereerd en nu is het wennen aan het idee. De komende dagen moet ik nog in het ziekenhuis blijven en zal het litteken moeten hechten en de zwelling in mijn enkel verminderen.”

Sinds het moment dat hij vrijdag per ambulance werd afgevoerd van het trainingsveld, is Holla overspoeld met reacties. “Ik heb mijn telefoon nu inderdaad aan de lader liggen. Heel veel positieve en leuke SMS’jes heb ik gehad. Vandaag zijn onder anderen een paar spelers, de trainers en teammanager Theo Huizinga bij me op bezoek geweest. Dat heeft me ook goed gedaan.”

Hoewel de operatie goed is verlopen met het plaatsen van een schroef en een plaatje, zit er een moeilijke tijd aan te komen. “Er hoeft geen gips omheen gezet, maar ik moet straks als ik uit het ziekenhuis kom wel zes weken volledige rust houden. Dat zullen zes zware weken voor me worden,” aldus Holla die na het herstel van de breuk door de beschadiging van de enkelbanden zeker enkele maanden uit roulatie zal zijn.

Komende maandag, 15 maart, komt Danny Holla op deze website opnieuw aan het woord over zijn herstel.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard