string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Holla, Ivens en Kieftenbeld in FCG TV.

Vrijdag 26 augustus 2011 om 10:43

Vanavond om 18.00 uur wordt in FC Groningen TV vooruitgeblikt naar het thuisduel van aanstaande zondag met AZ. Ook is er aandacht voor Danny Holla op de verkiezing van Most Fashionable Footballer en werd Maikel Kieftenbeld gevolgd in de uitwedstrijd tegen NAC Breda.

In FC Groningen TV zien we hoe Danny Holla een gooi doet naar de verkiezing Most Fashionable Footballer. In 2009 won Evgeniy Levchenko, een jaar later Kurt Elshot. Beiden zijn oud-spelers van FC Groningen. FCGTV ging in het kielzog van Holla naar Amstelveen en trof daar tevens oud-FC Groningen middenvelder Dominique van Dijk en actrice/presentatrice Victoria Koblenko die een huis heeft in de stad Groningen.
Donderdagmiddag signeerden Hans Nijland, Pieter Huistra en Dusan Tadic het naslagwerk 40 Jaar FC Groningen. Diverse supporters kwamen naar de Fanshop van FC Groningen om het bijzondere boek te laten voorzien van handtekeningen.
Maikel Kieftenbeld is tot nu toe één van de opvallendste spelers in de selectie van trainer Pieter Huistra. Hij staat sinds dit seizoen op het middenveld en dat bevalt hem uitstekend. FC Groningen TV volgde Kieftenbeld tijdens het duel van afgelopen zaterdag tegen NAC Breda.
Tevens wordt er met Jonas Ivens en Danny Holla vooruitgekeken naar komende zondag. Want dan ontvangt FC Groningen in Euroborg AZ. De FC hoopt de mindere tweede helften van dit seizoen om te draaien tegen de ploeg uit Alkmaar.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. De herhaling is om 23.25 uur. FCG TV is vanavond ook te zien op Eredivisie Live 2 om 0.40 uur. Zaterdag is er een herhaling om 14.15 uur op EL 1. Zondag is FC Groningen TV om 13.40 uur te zien op EL 2, voorafgaande aan FC Groningen – AZ.
De items uit FC Groningen TV zijn tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv. Volg FC Groningen ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard