string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Holla hoopt morgen naar huis te mogen.

Maandag 15 maart 2010 om 16:46

Danny Holla hoopt morgen, dinsdag, ontslagen te worden uit het UMCG. De middenvelder werd afgelopen vrijdag geopereerd aan een gebroken kuitbeen.

Na ruim drie dagen op het bed in zijn kamer te hebben gelegen, werd Holla maandagmiddag per rolstoel door het ziekenhuis gereden. “De muren kwamen na een halve week in die kamer toch wel aardig op me af. Mijn vriendin rijdt nu met me door het UMCG. Het is voor het eerst dat ik uit mijn kamer ben. Ik hoop morgen naar huis te mogen. De wond van de operatie heelt aardig en de pijn en de zwelling worden gelukkig steeds minder.”

Afgelopen zaterdag was Holla getuige van de wedstrijd die zijn teamgenoten speelden in Breda. “Ik had geluk dat mijn kamergenoot van huis een kastje van Digitenne had meegenomen. Dus we konden de wedstrijd op die manier volgen. Het was een mooie overwinning en het was fijn om te zien dat ze het zo goed deden. Na afloop zag ik ook dat ‘Femi’ de doelpunten aan mij heeft opgedragen en meteen na de wedstrijd kreeg ik van heel veel spelers SMS’jes. Dat gaf me een goed gevoel.”

Het valt de middenvelder wel zwaar dat hij helemaal niets mag of kan bewegen. “Dat is momenteel toch wel het moeilijkste. Ik mag hopelijk dan morgen naar huis, maar de komende zes weken mag ik helemaal niets doen, behalve tv kijken en een boekje lezen. Ik hoop eigenlijk dat het de komende tijd nog even geen mooi weer wordt, want ik moet toch binnen blijven. Tot slot wil ik graag van deze gelegenheid gebruik maken iedereen te bedanken die me sterke heeft gewenst. En speciaal dank voor de bossen bloemen die ik van de club en van de Supportersvereniging heb ontvangen.”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard