string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Holla en Kieftenbeld gaan Konijnen Knallen.

Maandag 15 november 2010 om 16:45

Dinsdagmiddag 16 november om 16.00 uur zijn FC-spelers Danny Holla en Maikel Kieftenbeld actief in Zappsport Voetbal op Nederland 3. Het duo neemt deel aan het onderdeel Konijnen Knallen.

Jonge voetbalfans zitten iedere dinsdag goed bij ZAPP. Wekelijks is dan om 16.00 uur Zappsport Voetbal te zien! Een interactief magazine van de makers van TROS Zappsport, dat al acht jaar met veel succes wordt uitgezonden. Met het laatste nieuws over de Eredivisie, verrassende reportages en voetbalhelden zoals je ze nog nooit gezien hebt.
In deze aflevering is arbiter Serdar Gözübüyük te gast in de camper bij Ron. Hij is de jongste scheidsrechter van de Eredivisie en hij vertelt alles over het afgelasten van wedstrijden en wat daar bij komt kijken, zijn rol als scheidsrechter en nog veel meer. 
André Ooijer, verdediger bij Ajax, helpt Levi (10) met zijn voetbalprobleem. Het koppen van een inkomende bal wil niet echt lukken. In de reportage van de KNVB-bekerwedstrijd PSV – Spakenburg wordt de jeugd van Spakenburg gevolgd tijdens het bezoek aan de wedstrijd. Ze vertellen over de liefde voor hun club en laten de kijker zien hoe ze zo’n dag beleven.
Vaste reporter Soufiane Touzani is deze keer in Utrecht bij basisschool De Carrousel voor FC Utrecht – Scoren voor Gezondheid. Bekende topvoetballers uit de Eredivisie informeren kinderen over het belang van een gezonde levensstijl.
In Konijnen Knallen laten Danny Holla en Maikel Kieftenbeld van FC Groningen de ballen om je oren schieten. Hoe zullen ze het er vanaf brengen? Kun je de uitzending dinsdag niet bekijken? Zondag 21 november om 17.15 uur is de herhaling te zien op Nederland 3.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard