string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Hoesen, Rusnak, Antonia, Groninger, Jeltema en Raveneau in FCG TV.

Vrijdag 05 februari 2016 om 12:52

FC Groningen TV kijkt vanavond met Peter Jeltema terug op de transferwindow. Daarnaast vertelt Paul Raveneau waarom hij stopt als Hoofd Jeugdopleiding en blikken Danny Hoesen en Albert Rusnák vooruit naar de wedstrijd tegen SC Cambuur.

De laatste week van de transferwindow was een hectische voor FC Groningen. Danny Hoesen was bijna naar Roda JC gegaan terwijl Johan Kappelhof daadwerkelijk de overstap maakte naar het Amerikaanse Chicago Fire. FCG TV kijkt met manager technische zaken Peter Jeltema en Danny Hoesen terug op de transferwindow en dan vooral op de laatste week.
Trainer Marcel Groninger slaagde er met HHC Hardenberg niet in te stunten tegen AZ. De assistent van trainer Erwin van de Looi kon niettemin Alkmaar met opgeheven hoofd verlaten want AZ wist niet verder te komen dan een 1-0 zege op de Zaterdag Topklasser. Bijkomend voordeel van de bekerontmoeting was dat Groninger meteen kon scouten voor de wedstrijd die FC Groningen op 20 februari gaat spelen tegen AZ.
Paul Raveneau maakte deze week bekend dat hij aan het einde van dit seizoen stopt als Hoofd Opleiding van FC Groningen. Raveneau wil zijn vorige functie van trainer/coach weer gaan oppakken. In FCG TV legt hij uit hoe hij tot deze beslissing is gekomen.
Komende zondag komt SC Cambuur op bezoek in Euroborg. FCG TV blikt vooruit naar de ontmoeting met de Friezen met Danny Hoesen en Albert Rusnak die herstellende is van een knieblessure. Ook Jarchinio Antonia komt aan het woord. Hij is op de weg terug van een hamstringblessure.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 22.45 uur herhaald op kanaal 3 en om 00.15 uur uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 15.15 uur op kanaal 1 en om 23.00 uur op kanaal 3 en zondag om 10.00 uur op kanaal 3.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard