string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Hiariej zondag aan de Playstation.

Vrijdag 04 september 2009 om 14:28

FC Groningen verdediger Tom Hiariej is niet alleen op het echte voetbalveld handig met de bal. Ook op de Playstation 3 beheerst Tom het voetbalspel als één van de beteren.

Komende zondag zal hij dat laten zien in Huis de Beurs tijdens het Pro Evolution Soccer 2009 Playstation 3 toernooi van PESlive. De verrichtingen van Tom zullen zondag gevolgd worden door het team van FC Groningen TV en zijn binnenkort te zien op Eredivisie Live.

Wil jij kans maken op een wedstrijd tegen Tom, dan kun je je komende zondag op de dag aanmelden voor het toernooi in Huis de Beurs. Bij vermelding van FC Groningen krijg je 5 Euro korting op de inschrijving welke dan 15 Euro bedraagt. Zorg er wel voor dat je om 10.30 uur aanwezig bent in Huis de Beurs aan de A-Kerkhof 4.

Iedereen is welkom en je mag je vrienden en/of familie ook meenemen. Ook zijn er te gekke prijzen te winnen zoals bijvoorbeeld een Playstation 3. Vergeet niet je eigen joypad mee te nemen. Lukt dit niet dan kun je er één op de dag huren. Voor meer informatie kun je kijken op www.peslive.nl

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard