Hateboer, Van Nieff en Drost in FC Groningen TV

11 november 2016

FC Groningen TV heeft vanavond een samenvatting van het oefenduel tegen SC Cambuur. Daarnaast zijn er interviews met Hans Hateboer, Yoëll van Nieff en Jesper Drost.

Woensdagmiddag speelde FC Groningen in het Noordlease Stadion een oefenwedstrijd tegen SC Cambuur. Het duel eindigde in 2-2. FCG TV heeft een samenvatting van het duel en sprak na afloop met Hans Hateboer, die vertelt waarom hij zijn contract met FC Groningen niet verlengt, en Jesper Drost die na ruim twee maanden blessureleed zijn rentree maakte in het eerste elftal.
 
Yoëll van Nieff had afgelopen zaterdag een belangrijk aandeel in het 1-1 gelijke spel tegen NEC met zijn assist op Tom van Weert. Van Nieff drukte in aanvallend opzicht sowieso een belangrijke stempel op het duel want hij bereidde ook kansen voor van opnieuw Van Weert en Kasper Larsen. FCG TV heeft een uitgebreid gesprek met Van Nieff die ingaat op de onderwerpen hoekschoppen, linksback en basisplaats.
 
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur, 20.45 uur en 22.15 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 13.45 uur, 15.45 uur en 18.15 uur op kanaal 3 en zondag om 23.15 uur op kanaal 3.
 
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.00 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur
 

Laatste nieuws