string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Hateboer, Hiariej en Antonia winnen kartarrangement Wensink.

Woensdag 14 oktober 2015 om 10:29

De selectiespelers en stafleden van FC Groningen hebben dinsdag 13 oktober hun rijvaardigheid getest bij Euro Kartracing & Bowling in Kardinge. Het speciale arrangement, inclusief een hapje en een drankje, werd spelers en trainers aangeboden door hun mobiliteitspartner Wensink Mercedes-Benz. Dit als cadeau voor het winnen van de KNVB-beker en het behalen van Europees voetbal in het afgelopen voetbalseizoen.

Na diverse spannende races werden Hans Hateboer, Tom Hiariej en Jarchinio Antonia, uitgeroepen tot winnaars. Zij wonnen een weekend rijden in een mooie Mercedes-Benz sportwagen.
Uitstraling
Hoofd Marketing van Wensink, Wilco Roetert Steenbruggen: ‘Wij zijn als mobiliteitspartner nog steeds bijzonder trots op de spelers, staf en medewerkers van de club wat betreft het winnen van de KNVB-beker én daarmee ook het behalen Europees voetbal. De uitstraling van FC Groningen betekent enorm veel voor de stad en regio én ook voor ons als Wensink Mercedes-Benz. Het aanbieden van dit kartarrangement én de gelegenheid voor de winnaars om een weekend te kunnen rijden in een supermooie Mercedes-Benz sportauto is de bekerhouder van harte gegund! De slogan van Mercedes-Benz: ‘The best or nothing’ past dan ook prima bij deze mooie club!’

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard