string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Handtekeningenmiddag dit jaar in het spelershome.

Woensdag 08 april 2009 om 21:59

Net als vorig jaar stond ook dit jaar de jaarlijkse handtekeningenmiddag op het programma. Vorig jaar werd de middag georganiseerd in de oude ABN businesscorner, maar omdat dat inmiddels in omgetoverd tot restaurant, werd de middag dit jaar in het echte spelershome gehouden!

Alle kinderen die waren uitgenodigd, of die zich via de website hadden aangemeld voor de handtekeningenmiddag, verzamelden zich bij ingang 4. Vanuit hier kun je namelijk bij het spelerhome naar binnen. Het spelershome is de vaste plek van de spelers in het stadion. Hier bereiden ze zich voor op de wedstrijd, lunchen ze met elkaar tussen de middag en komen ze bij van de training. En vandaag stonden de deuren van het spelershome open voor de jaarlijkse handtekeningenmiddag van de Junior Club!
Alle spelers namen plaats achter een lange rij tafels en even na half 1 zaten ze allemaal gewapend met een stift in hun handen klaar voor de handtekeningensessie. 100 leden van de Junior Club hadden een item meegenomen om de handtekeningen op te verzamelen. Vlaggen, ballen, petten en veel verschillende shirts kwamen aan de spelers voorbij. Een aantal leden waren zelfs zo fanatiek dat ze zelf over de tafels kropen om een handtekening te scoren op hun lievelingsshirt!
Natuurlijk was Groby er ook, en ook hij nam tijd om met de kinderen op de foto te gaan of een praatje te maken. Het was weer een geslaagde middag! Klik hier om naar deel 1 van het fotoalbum te gaanKlik hier om naar deel 2 van het fotoalbum te gaan
(Foto’s: www.actafotografie.nl)

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard