Gudmundsson, Lundqvist, Matusiwa en Zeefuik in FCG TV

4 oktober 2019 / vandaag

FC Groningen TV heeft vandaag op FOX Sports een voorbeschouwing op de thuiswedstrijd van vanavond tegen RKC Waalwijk met Gabriel Gudmundsson. Daarnaast vertelt Ramon Pascal Lundqvist over zijn jeugd in Zweden.

Onlangs bracht Ramon Pascal Lundqvist een bezoek aan The Horse Farm, een paardenboerderij vlakbij Garnwerd. Lundqvist groeide in Zweden namelijk op bij de paardenboerderij van zijn moeder. In Garnwerd vertelt hij over zijn jeugd en legt hij uit waarom hij voor het voetbal op zestienjarige leeftijd Zweden verliet en waarom hij zijn voornamen in plaats van achternaam op het shirt heeft staan.

Afgelopen zaterdag speelden Azor Matusiwa en Deyovaisio Zeefuik met FC Groningen tegen hun oude club Ajax. FCG TV volgde die avond beide spelers met de camera en sprak met hen na afloop over de manier van verdedigen in de zone tegen Ajax.

Vanavond, vrijdag 4 oktober, komt RKC Waalwijk op bezoek in het Hitachi Capital Mobility Stadion. FCG TV blikt vooruit met Gabriel Gudmundsson die weer helemaal fit is na een blessure. Op de afsluitende training liet hij zien dat hij zelfs kan scoren met zijn 'chocoladebeen.' 

FC Groningen TV wordt om 17.25 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt om 19.00 uur herhaald op kanaal 3 en om 19.15 uur op kanaal 2, voorafgaand aan FC Groningen - RKC Waalwijk. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws