string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby 5e bij Dutch Open Mascotte Run!

Maandag 23 april 2012 om 09:51

Afgelopen zaterdag heeft Walk for Life Groningen weer plaatsgevonden. Ontzettend veel mensen liepen door weer en wind om het Paterswoldse meer in Groningen om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel.

De opbrengst van Walk for Life Groningen gaat naar kankeronderzoek onder jong volwassenen, uitgevoerd door het UMCG Kanker Researchfonds.  
Rondom het Walk for Life event werden een aantal activiteiten ondernomen. Een van die activiteiten was de Dutch Open Mascotte Run. Dit is een wedstrijdje tussen mascottes onderling.
Het parcours is 100 meter lang en gevuld met hordes.
Mascottes uit heel Nederland, van sportclubs, verenigingen, bedrijven, instellingen en recreatieparken kwamen naar het hoge noorden om te strijden voor de eervolle titel: de snelste mascotte van Nederland. 
Onze Groby deed natuurlijk ook mee en belande na een aantal spannende ronden op de eervolle vijfde plaats! Sparta Piet, de mascotte van voetbalclub Sparta Rotterdam, werd voor de tweede keer de snelste mascotte van Nederland. Billy de Beer werd tweede en de derde plek ging naar Frook the Fox van FC Volendam.
Misschien moet Groby nu alvast gaan trainen om volgend jaar de 1e plaats te behalen!

Gerelateerd nieuws.

12 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard