string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Grieperige selectie gearriveerd op Tenerife.

Vrijdag 07 januari 2011 om 12:22

De selectie van FC Groningen is vrijdagavond rond half negen plaatselijke tijd aangekomen voor het trainingskamp op Tenerife. De groep van trainer Pieter Huistra kent enkele griepgevallen. Om die reden is Tim Matavz niet meegereisd. Het is de bedoeling dat de Sloveense spits vandaag aan het einde van de dag alsnog rechtstreeks arriveert.

Ook Tom Hiariej was de afgelopen dagen ziek. Hij sloot gisteren voor het eerst in dit nieuwe jaar weer aan bij de groep en was dus wel in het vliegtuig naar het Spaanse Canarische eiland gestapt. “Er zijn nog enkele jongens, die met griepklachten kampen”, meldt Pieter Huistra. “Het reist dus met ons mee. Het is de bedoeling dat Tim Matavz vandaag alsnog aansluit bij de groep.”
Danny Menting
De selectie is verder compleet. Alleen de aan zijn kruisband geopereerde Koen van de Laak blijft in Groningen achter. Zijn plek binnen de 22-koppige spelersgroep wordt ingenomen door Danny Menting, van Jong FC Groningen.
Vandaag staan op een sportcomplex in de nabijheid van het prachtige hotel La Plantacion del Sur de eerste trainingen op Spaanse grond op het programma.
In het spoor
In het spoor van de Groningse selectie reist een groep van ongeveer twintig sponsors mee naar Tenerife. Tevens zijn het Dagblad van het Noorden en RTV Noord vertegenwoordigd op het Canarische eiland om – net als deze website – dagelijks verslag te doen vanaf Tenerife. Fotograaf Jan Kanning zal voor de beelden zorgen.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard