Granqvist dinsdag in het vliegtuig

17 juli 2009

Vanavond is hij er nog niet bij, maar komende dinsdag reist Andreas Granqvist wel met FC Groningen af naar Athene voor de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het seizoen 2009/2010.

De Zweedse centrale verdediger kwam op maandag 6 juli tijdens een training in botsing met Koen van de Laak en liep daarbij een fikse enkelblessure op. Anderhalve week later, donderdagochtend, maakte de Zweed echter alweer een deel van de training met de eerste selectie mee.

Granqvist: “Vrijdag zit ik nog niet bij de selectie voor de wedstrijd FC Dordrecht, maar ik hoop zaterdag weer de hele training te kunnen meedoen. Op maandag trainen we nog in Nederland en dinsdag reis ik mee naar Athene. Daar hoop ik mijn eerste speelminuten weer te kunnen maken.”

Daarmee ligt de Zweed op schema om anderhalve week later weer volledig fit te zijn voor de thuiswedstrijd tegen Ajax op zondag 2 augustus in Euroborg. Bij zijn eerste wedstrijd in Euroborg in het seizoen 2008/2009 scoorde Granqvist de 1-0 tegen Utrecht na een solo die startte op eigen speelhelft.

Laatste nieuws