Gisteren filmbezoek Buurman & Buurman, vandaag Junior Persconferentie

12 december 2018

Het is deze week een drukke week voor de Junior Club, want er staan verschillende activiteiten op de planning. Gisteren (11 december) was er een activiteit voor de jongste Junior Club leden t/m 6 jaar.

Zij mochten gratis de film Buurman & Buurman Winterpret bezoeken. Zo’n 60 jonge supporters en ouders maakten gebruik van deze mogelijkheid en meldden zich om 16.00 uur in de Kinepolis bioscoop. Bij het ontvangst ontvingen de leden een filmbezoek certificaat om vervolgens onder het genot van een bakje popcorn en beker ranja de film te bekijken.
 
Junior Persconferentie
Vanmiddag (woensdag 12 december) mogen een aantal leden aanwezig zijn bij een exclusieve persconferentie. Deyovaisio Zeefuik, Ludovit Reis, Jan Hoekstra en Django Warmerdam zijn vanaf 15.00 uur in het Hitachi Capital Mobility Stadion aanwezig om vragen van nieuwsgierige Junior Club leden te beantwoorden.
 
Vrijdag filmbezoek De Grinch
Junior Club leden vanaf 7 jaar kunnen vrijdag 14 december gratis de film De Grinch bezoeken. Aanmeldingen stroomden massaal binnen, momenteel worden er ongeveer 600 bezoekers verwacht die vrijdag met de Junior Club deze Kerstfilm gaan bezoeken.
Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Leden kunnen zich nog aanmelden om de film te bekijken via deze link.

Laatste nieuws