Geen winst voor FC Groningen bij Feyenoord.

Maandag 06 oktober 2014 om 15:12

FC Groningen heeft zondagmiddag met 4-0 verloren van Feyenoord.

In de Kuip begonnen de Rotterdammers fel aan de wedstrijd en drongen zo de spelers van FC Groningen terug op eigen helft. In de 24e minuut was het na een aantal kansen raak voor Feyenoord. Na een mooie een-twee tussen Immers en Kazim-Richards verdween de bal achter doelman Padt. Groningen kwam nauwelijks aan spelen toe, en keek uit naar het rustsignaal.

Na rust begon FC Groningen met een andere instelling, maar hier kwam al snel weer verandering in. Na een tweede gele kaart moest Kappelhof in de 56e minuut al weer terug naar de kleedkamer. Nog geen twee minuten later verdubbelde Immers de score voor Feyenoord en werd het nog lastiger voor de 10 spelers van Van de Looi.  In de laatste 10 minuten werd het alleen nog maar erger  voor FC Groningen. Boetïus scoorde met het hoofd, nadat Padt de bal nog had weten te keren op de inzet van te Vrede. Uiteindelijk maakte te Vrede zelf nog de 4-0, en kon FC Groningen weer met lege handen naar huis. Wéér geen uitwedstrijd gewonnen.

Voorafgaand aan de wedstrijd liepen er 11 Junior Clubleden met een speler mee het veld op: Finn Wekema, Milan Hoogakker, Christiaan Jager, Coen Bezembinder, Inge Scholtens, Sem Schaaphok, Jort van Huffelen, Sem Patje, Derren Sanchez, Hielke Dam en Marshall Verboekend.

Komend weekend is er geen wedstrijd omdat het Nederlands Elftal interlandwedstrijden heeft. De eerstvolgende wedstrijd is op zondag 19 oktober. FC Groningen speelt dan thuis tegen Excelsior om 16:45 uur.