FC Groningen vanmiddag in Haren tegen VfB Oldenburg

12 juli 2014

De vierde oefenwedstrijd van het seizoen 2014/2015 wordt vanmiddag, zaterdag 12 juli, gespeeld op Sportpark De Koepel in Haren. De ploeg van trainer Erwin van de Looi neemt het op tegen VfB Oldenburg, de nummer 3 van de Regionalliga Nord.

Om 17.00 uur wordt er afgetrapt in Haren, waar FC Groningen al drie weken in voorbereiding is op de dubbele ontmoeting met Aberdeen FC in de Europa League. Na de nipte 2-1 zege op Cloppenburg vorige week in Norg is VfB Oldenburg een tegenstander die in de Regionalliga negen plaatsen hoger eindigde. Bij FC Groningen maakt Martijn van der Laan mogelijk zijn rentree in het groen-wit. De verdediger kwam afgelopen maandag over van SC Cambuur en maakte daarmee de selectie voor het eerste Europese avontuur in zeven jaar rond. Trainer Erwin van de Looi gaf al eerder aan dat hij in de laatste test voor Aberdeen meer speelminuten zal geven aan de beoogde spelers die ook in de Europa League in actie zullen komen. Kaartverkoop
De kassa’s zijn vanmiddag om 16.00 uur geopend. Volwassenen betalen 9 euro en jeugd tot en met 12 jaar 4 euro voor een toegangsbewijs. Op het terrein van Sportpark de Koepel is er verkoop voor de thuiswedstrijden van FC Groningen tegen Aberdeen FC (donderdag 24 juli, 19.30 uur) en Aston Villa (zaterdag 2 augustus, 17.00 uur). Kaarten voor deze duels kosten respectievelijk 18 en 10 euro.

Laatste nieuws