FC Groningen TV vervroegd vanwege Europa League

1 december 2009

De achttiende aflevering van FC Groningen TV op Eredivisie Live wordt woensdag al om 16.55 uur uitgezonden. Met het normale aanvangstijdstip van 18.25 uur is geschoven in verband met live voetbalwedstrijden in de Europa League.

In de nieuwe aflevering is een terugblik te zien op de thuiswedstrijd van afgelopen zondag tegen NEC. Bij dit competitieduel bracht onder andere Matt Bauscher van GasTerra Flames, koploper in de Eredivisie basketbal, een bezoek aan Euroborg. Sepp De Roover
Tevens komt Sepp De Roover aan het woord. De rechtsback van FC Groningen kreeg maandag te horen dat hij in de wedstrijd tegen NEC de voorste kruisband in zijn knie heeft afgescheurd. De Belgisch international is de rest van het seizoen uitgeschakeld.
Verder in de uitzending aandacht voor de C1000 Man of the Match en FC Groningen A1, dat afgelopen weekeinde de competitiewedstrijd tegen Feyenoord speelde. Supportersvraag
De redactie van FC Groningen TV kan nog steeds benaderd worden voor een supportersvraag. Per e-mail kan een prangende vraag worden gestuurd, bestemd voor spelers, staf of iemand uit de organisatie van FC Groningen. De persoon met de meest originele of boeiende vraag wordt uitgenodigd om die vraag voor de camera te komen stellen. De e-mail met de vraag kan gestuurd worden naar fcgroningentv@fcgroningen.nl. Uiteraard moeten naast de vraag ook de naam en contactgegevens worden vermeld. FC Groningen TV wordt deze week op Eredivisie Live herhaald op donderdag om 11.30 uur en 16.35 uur en op zaterdag om 11.50 uur.

Laatste nieuws