string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen TV eerder vanwege Europa League.

Woensdag 16 december 2009 om 10:42

De twintigste aflevering van FC Groningen TV op Eredivisie Live wordt vanavond, woensdag 16 december, al om 16.55 uur uitgezonden. Het aanvangstijdstip is verschoven in verband met live voetbalwedstrijden in de Europa League.

In deze aflevering wordt uiteraard teruggeblikt op de winst in Rotterdam tegen Sparta. Hoofdrolspeler Thomas Enevoldsen kijkt terug op zijn drie doelpunten en vertelt dat hij de wedstrijdbal mag houden in verband met zijn hattrick.

Daarnaast was er het weerzien met oud-FC’er Sander van Gessel die na de pauze voor Sparta zijn opwachting maakte. Ook is er speciale aandacht voor debutant Darryl Lachman die vlak voor rust de geblesseerde Tom Hiariej verving.

Komende zondag om 14.30 uur wordt FC Groningen – sc Heerenveen gespeeld in Euroborg. In deze uitzending wordt alvast vooruitgeblikt op het duel en ook wordt teruggekeken in de historie van de noordelijke derby.

FC Groningen TV wordt deze week op Eredivisie Live herhaald op donderdag om 11.30 uur en 16.40 uur, op zaterdag om 11.50 uur en zondag om 13.50 uur (op Eredivisie Live 3). Aansluitend is op Eredivisie Live 3 de derby tussen Groningen en Heerenveen te zien.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard