FC Groningen speelt gelijk tegen AZ in Alkmaar.

Maandag 16 augustus 2010 om 08:57

FC Groningen speelde afgelopen zaterdag in Alkmaar tegen AZ. Hoewel AZ erg veel kansen wist te creëren in de eerste helft bleef het scorebord op 0-0 staan. In de 76ste minuut scoorde Tim Sparv de 0-1, maar snel daarna werd het weer gelijk. In de 86ste minuut schoot Martens de bal namelijk achter Luciano in het doel.

FC Groningen heeft nu 2 punten uit twee wedstrijden en staat daarmee op de 12de plaatst van de ranglijst. Volgende week zondag speelt FC Groningen thuis tegen de Graafschap. Klik hier voor informatie over de kaartverkoop.