string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen sluit jubileumjaar af met supporters en sponsors.

Maandag 13 juni 2022 om 13:10

FC Groningen sluit halverwege juni een bijzonder jaar af. Een jaar waarin de Trots van het Noorden haar 50-jarig jubileum vierde. Op woensdag 15 juni organiseert FC Groningen een avond voor supporters en sponsors in Euroborg, waarbij ook Frank Wormuth aan het woord komt. Een dag eerder is de perspresentatie van de nieuwe hoofdtrainer van FC Groningen. Beide evenementen zijn live te volgen via het YouTube-kanaal van FC Groningen. 

JW2021031330215

Het jaar begon met de onthulling van het standbeeld van Martin ‘mijnheer’ Koeman, een geschenk van de club aan de supporters en het eindigt met een gezamenlijke avond in Euroborg. Supporters en sponsors zijn welkom op het evenement, waar tevens live muziek aanwezig zal zijn en ook vooruit zal worden geblikt op het seizoen 2022/2023.
 
Liveprogramma
Dit wordt gedaan via een interactief liveprogramma waarbij meerdere gasten aan tafel plaatsnemen om over voetbal te praten. Hiervoor zullen naast Frank Wormuth ook technisch directeur Mark-Jan Fledderus, de voorzitter van de Supportersvereniging John de Jonge en voorzitter van de FC Groningen Business Club Tim Teisman aanschuiven. De presentatie is in handen van Frank Veenhof. Algemeen directeur Wouter Gudde zal de avond openen met een welkomstwoord op het podium nabij het veld. Het programma wordt omringd met live muziek in Euroborg.

54531186_ORANGE_PICTURES

De avond start woensdag 15 juni om 19.00 uur en zal omstreeks 20.30 uur worden afgesloten. Vanwege beperkte capaciteit is het noodzakelijk een ticket te claimen voor deze avond. Het reserveren van het ticket kan hier, maximaal twee per persoon. De afsluiting van het jubileumjaar wordt live gestreamd via het YouTube-kanaal van FC Groningen.
 
Perspresentatie
Een dag eerder – dinsdag 14 juni – wordt hoofdtrainer Frank Wormuth officieel gepresenteerd aan de pers als nieuwe hoofdtrainer van FC Groningen. Deze bijeenkomst is exclusief voor mediarelaties en genodigden. Ook deze perspresentatie zal live te volgen zijn via het YouTube-kanaal van FC Groningen.
Reserveer hier je ticket

_MG_8295

Gerelateerd nieuws.

6 uur geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

2 dagen geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

5 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’