FC Groningen reist met 26 spelers af naar trainingskamp

7 januari 2020 / vandaag

FC Groningen is dinsdagmiddag (7 januari) met een groep van 26 spelers afgereisd naar Duitsland voor een trainingskamp. De ploeg van hoofdtrainer Danny Buijs bereidt zich voor op de tweede competitiehelft van het seizoen 2019/2020. Morgenmiddag, woensdag 8 januari, om 14.00 uur is er een oefenwedstrijd in en tegen SV Rödinghausen en vervolgens reist het gezelschap door naar het Limburgse Horst, waar driemaal wordt overnacht. Zaterdag 11 januari om 15.00 uur wordt het vijfdaagse trainingskamp afgesloten met een tweede oefenduel bij het Duitse Rot-Weiss Essen.

Van de 26-koppige eerste selectie zijn doelman Marco van Duin, Samir Memisevic en Charlison Benschop niet in de spelersbus gestapt. Memisevic is ziek, Van Duin is herstellende van ziek zijn en sluit donderdag als 27ste man aan als de ploeg in Horst is neergestreken. Benschop was de afgelopen dagen eveneens ziek. Hij blijft in Groningen achter om volledig te herstellen en daarnaast bestaat er belangstelling voor de spits.

Vanuit FC Groningen onder-19 zijn verdediger Thomas Poll, middenvelder Tomas Suslov en aanvaller Remco Balk aangesloten bij de selectie van Buijs. De drie spelers uit de eigen opleiding van de Trots van het Noorden waren de afgelopen dagen ook al actief op de trainingen van de eerste selectie.

Selectie FC Groningen voor trainingskamp januari 2020
Sergio Padt, Jan Hoekstra, Marco van Duin (sluit later aan), Jan de Boer; Bart van Hintum, Mike te Wierik, Ko Itakura, Amir Absalem, Tapmahoe Sopacua, Deyovaisio Zeefuik, Thomas Poll; Azor Matusiwa, Sam Schreck, Ramon Pascal Lundqvist, Ahmed El Messaoudi, Nicklas Strunck, Django Warmerdam, Ajdin Hrustic, Daniël van Kaam, Tomas Suslov; Kaj Sierhuis, Joel Asoro, Mo El Hankouri, Gabriel Gudmundsson, Thijs Dallinga, Romano Postema, Remco Balk.

Woensdag 8 januari 2020
SV Rödinghausen – FC Groningen
Locatie: Häcker Wiehenstadion
Adres: Auf der Drift 36, 32289 Rödinghausen
Aanvang: 14.00 uur (stadion open om 13.00 uur)
Tickets: 5 euro
Toegang: hoofdingang (parkeren in parkeergarage P2)

Stadion_SV Rodinghausen
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws