string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen-PSV uitverkocht; kassa’s blijven dicht.

Donderdag 03 maart 2016 om 14:35

FC Groningen speelt vanavond, zaterdag 5 maart, in Euroborg de thuiswedstrijd tegen koploper PSV. Het duel begint om 19.45 uur. Het stadion opent de poorten om 18.15 uur. HET IS UITVERKOCHT EN DE KASSA'S BLIJVEN GESLOTEN!

Voor businesspubliek is het Palazzo Ereterras ook volledig uitverkocht. Wel zijn voor businessrelaties nog stoelen beschikbaar in de Noordlease Business Corner.
Afscheid van Kieftenbeld
Voorafgaand aan de wedstrijd FC Groningen-PSV zal Maikel Kieftenbeld zaterdagavond officieel afscheid nemen van FC Groningen. De oud-aanvoerder van FC Groningen speelde tussen 2010 en 2015 in totaal 171 wedstrijden voor de Trots van het Noorden en scoorde vier treffers.
Hij was aanvoerder in de gewonnen bekerfinale van 3 mei 2015 en bereikte ook in 2014 Europees voetbal met FC Groningen. In 2012 werd Kieftenbeld door de fans van FC Groningen verkozen tot Essent Speler van het Jaar. Inmiddels is hij vaste waarde bij Birgimham City in de Engelse Championship.
EuroFIT-deelnemers aanwezig
Met de twaalfde en laatste bijeenkomst werd op maandag 15 februari het gezondheidsprogramma EuroFIT afgesloten bij Indoor Soccer Centre Groningen. EuroFIT is een leefstijlprogramma voor mannelijke supporters van FC Groningen met overgewicht in de leeftijd van 30-65 jaar, die niet voldoende bewegen.
Het project werd afgesloten met een voetbaltoernooi in het Indoor Soccer Centre in Groningen. Tijdens deze afsluiting kregen de mannen een certificaat voor hun deelname en fantastische inzet aan het programma. Op uitnodiging van FC Groningen zijn de deelnemers van het EuroFIT programma zaterdagavond bij de thuiswedstrijd tegen PSV.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard