string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen Media: tien jaar!

Vrijdag 01 juni 2012 om 13:24

Vandaag, vrijdag 1 juni 2012, bestaat FC Groningen Media BV precies tien jaar. De mediatak van de club brengt onder leiding van manager Bob Sikkenk voor diverse partijen uitgaven op de markt.

Een volwassen en betrouwbaar mediabedrijf en al jaren een grote speler in het medialandschap. Dat is FC Groningen Media BV. Gestart in het voorjaar van 2002 en via een doelgerichte aanpak uitgegroeid tot een betrokken en professionele mediapartner met een indrukwekkend portfolio.
De kernactiviteiten van FC Groningen Media zijn grotendeels gericht op het realiseren van gedrukte uitgaven. Kranten, programmagidsen, businessmagazines, presentatiegidsen, periodieke uitgaven, bedrijfsbrochures en zogenaamde ‘specials’. Zowel voor clubs en organisaties uit de Nederlandse sportwereld, als voor diverse bedrijven, instellingen en overheden.
Een sterk punt van FC Groningen Media is dat zij in staat zijn het volledige productieproces van een uitgave te verzorgen. Van acquisitie, redactie, fotografie, opmaak en druk tot verzending/verspreiding. Dit alles in nauw overleg met de opdrachtgever en vanzelfsprekend volgens een afgestemde en efficiënte aanpak.
FC Groningen Media is een dochteronderneming van FC Groningen Beheer BV, maar opereert als een zelfstandige organisatie. Daarnaast zijn er  samenwerkingsverbanden met Telstar Media, De Graafschap Media, FC Emmen Media, Doe Een Wens Stichting Nederland en Voetbalzaken.nl. FC Groningen Media is gehuisvest in Euroborg Offices, aan de Boumaboulevard in Groningen.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard