string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen Journaal verschenen in gemeente Groningen.

Dinsdag 02 juni 2020 om 17:09

Het laatste FC Groningen Journaal van het seizoen 2019/2020 is afgelopen week verschenen. In de krant zijn uitgebreide interviews te lezen met trainer Danny Buijs, Office Centre Speler van het Jaar Deyovaisio Zeefuik een captain Mike te Wierik. Uiteraard is er volop aandacht voor de seizoenkaartactie ‘Laat ons weer eens juichen.’ Het FC Groningen Journaal is huis-aan-huis verspreid in de gemeente Groningen in een oplage van ruim 72.000 exemplaren. 

Trainer Danny Buijs verlengde onlangs zijn contract bij de Trots van het Noorden met twee seizoenen. De oefenmeester vertelt in een uitgebreid interview hoe hij de afgelopen jaren als trainer groeide in Groningen. Deyovaisio Zeefuik ontwikkelde zich in Groningen van talent naar sterkhouder in de Eredivisie. De verdediger werd met een grote voorsprong uitgeroepen tot Office Centre Speler van het Jaar en doet zijn verhaal over de stappen die hij in Groningen heeft gezet.
 
Aanvoerder Mike te Wierik blikt in een monoloog terug op drie seizoenen FC Groningen. De verdediger vertrekt deze zomer naar het Engelse Derby County en verhaalt hoe hij zich, na drie jaar bij de Trots van het Noorden, nu wel klaar voelt voor het buitenland.
 
Naast de bovengenoemde verhalen is een interview te lezen met Django Warmerdam, vertelt scout Peter Moltmaker hoe het is om spelers te scouten in tijden van corona en laat de jonge Nikolas Talo zien dat hij na negen maanden zich al goed thuis voelt in Groningen. In het hart van de krant is de poster van de actie ‘Laat ons weer eens juichen’ te vinden.
 
Het FC Groningen Journaal is online te lezen via: https://view.publitas.com/db/fc-groningen-journaal-mei-2020/ 

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard