FC Groningen host interactief Koplopersymposium

7 april 2021

Neem het schot voor de toekomst en doe mee aan het Koplopersymposium op donderdag 8 april. Bedrijven en organisaties kunnen zich laten inspireren door twintig koplopers, die hebben meegedaan aan het Koploperproject toekomstbestendig ondernemen. De deelnemers worden virtueel ontvangen in het Hitachi Capital Mobility Stadion, waar algemeen directeur Wouter Gudde van FC Groningen het Koplopersymposium samen met dagvoorzitter Jetta Post vanaf 14.30 uur zal aftrappen. Aanmelden kan nog steeds via: www.koploperproject-groningen.nl.

koplopers1

Het Koploperproject richt zich op de duurzame versterking van de regionale economie, door vooruitstrevende mkb-ondernemers de kennis, de tools en het netwerk te bieden om duurzaam te gaan ondernemen. Tijdens een interactieve show tonen 20 Koplopers een spectaculair aantal inspirerende voorbeelden van toekomstbestendige innovaties. Mobiliteit, energie, inclusie, (bio)diversiteit en een etalage van lokale duurzame producten flitsen voorbij. In de speciaal ingerichte FC Groningen 'pop-up studio' is het gras bijna te ruiken.
 
Schot voor de toekomst
Het bruist van de energie tijdens dit schot voor de toekomst. Met een body energizer van Koploper Basic-Fit en 'spoken word' van Gronings talent Myron Hamming verliezen de deelnemers de aandacht geen moment. Het Koplopersymposium vanuit het Hitachi Capital Mobility Stadion is vanaf 14.30 uur tot 16.30 uur. De deelnemende bedrijven en organisaties worden verrast door twintig Groninger Koplopers met een hart voor een duurzame toekomst en kijken mee in de keuken van: 

Alfa Accountants Groningen-Assen, Albert Heijn Hoogkerk, Basic-Fit Sportscholen, Baxbier brouwerij, Brandmore Premiums en Merchandise, De Drie Gezusters, Hoveniersbedrijf Donkergroen, Effektief Schoonmaakbedrijf, FC Groningen, Harrier Accountancy en Bedrijfsadvies, Sushi restaurant Imono, Kwint hijs- en hefwerken, Roossien Hoogwerktechniek, Leerbouwen werkleerbedrijf, Maripaan Groep (Jumbo Noord Nederland), MartiniZorg, Hotel Prinsenhof, Kinderdagopvang SKSG, Marketing Bureau Ten Stripes en Waterbedrijf Groningen.

Resultaten
De twintig duurzame Koplopers tonen de resultaten van ruim een jaar samenwerking in het Koploperproject toekomstbestendig ondernemen. Begeleid door experts deden ze kennis, ervaring en inzichten op. Door van elkaar te leren en onderlinge afstemming van meetresultaten en CO2-uitstoot zijn samen verrassende resultaten bereikt! 
 
Na de pitches van de bedrijven maakt wethouder Glimina Chakor de winnaars van de Koploperprijs bekend! Als Groninger Kroon op dit Koploperproject lanceert zij tenslotte een landelijke primeur; de aanplant en overdracht van het Koploperbos aan de volgende generatie. Aanmelden voor dit digitale Koplopersymposium kan via de link: www.koploperproject-groningen.nl.

Laatste nieuws