FC Groningen gaat On Tour in Voorjaarsvakantie

15 februari 2022

FC Groningen gaat volgende week in de voorjaarsvakantie weer On Tour. Trainers van de Trots van het Noorden gaan in de week van maandag 21 februari tot en met vrijdag 25 februari de stad en regio in om prachtige voetbaldagen te verzorgen op diverse sportparken. Ben jij tussen de 6 en 14 jaar oud en heb je nog geen plannen voor de Voorjaarsvakantie? Meld je dan snel aan voor één van de dagen FC Groningen on Tour! Op maandag 21 februari is er op de velden van VV Gorecht zelfs een Girls Only editie.

Speciaal voor voetballende meiden organiseert FC Groningen Trainen als een Prof op maandag 21 februari in Haren op het sportpark van VV Gorecht een Girls Only editie van FC Groningen on Tour. Meiden in de leeftijdscategorie tussen 6 en 14 jaar kunnen zich aanmelden voor deze activiteit. Samen met andere meiden staat de dag in het teken van skills, voetbalvaardigheden, scoren, passen en breed motorische ontwikkeling.
 
Vanzelfsprekend zijn voetballende meiden ook welkom op een van de andere locaties waar in de Voorjaarsvakantie FC Groningen on Tour wordt georganiseerd. De trainers van FC Groningen zijn vijf dagen lang in stad of ommeland te vinden.
 
Onder leiding van gedreven en professionele trainers kunnen deelnemers trainen op een locatie in de eigen regio. In één dag lang Trainen als een Prof van FC Groningen leren de deelnemers voetballen als hun eigen FC-helden. Naast plezier vindt FC Groningen het van groot belang dat de deelnemers daadwerkelijk groeien in het voetbal.
 
De trainers gaan de deelnemende kinderen kennis laten maken met de FC Groningen-trainingsmethoden. Daarnaast is er ruim aandacht voor breed motorische ontwikkeling. Wie op jonge leeftijd goed leert bewegen, heeft hier in zijn of haar verdere leven grote voordelen van. FC Groningen on Tour past dan ook uitstekend in het Meer en Beter Bewegen-programma. 

OnTour

De voetbaldag is ingedeeld in twee trainingssessies (ochtend en middag) onderbroken door een gezonde sportlunch. Tijdens de hele dag staat er één voetbalthema centraal. Het thema van deze vakantie is: Drijven en dribbelen als Suslov! Je leert bewegen als een echte atleet en ontwikkelt de dribbel- en passeervaardigheden. Iedereen in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 14 jaar kan zich aanmelden voor de FC Groningen on Tour voetbaldagen. Voetbalervaring is niet nodig.
 
Trainers hebben gedurende de dag veel aandacht voor het individu. De trainingsgroepen worden ingedeeld op basis van leeftijd en bestaan uit maximaal 12 kinderen per groep. Op deze wijze garandeert FC Groningen dat er voldoende individuele aandacht is voor iedere deelnemer en naast individuele ontwikkeling zet de club ruim in op samenwerking en teamspel.
 
Deelnemers krijgen voor €42,50 een dag lang training van trainers van FC Groningen. De trainingen duren van 09.30 uur tot 15.30 uur. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een certificaat, wordt een voedzame en gezonde sportlunch bereid, krijgen de deelnemers twee toegangskaarten voor de thuiswedstrijd van FC Groningen tegen N.E.C. (wanneer de regelgeving het toelaat om de volledige capaciteit van Euroborg te benutten) en zijn er mooie prijzen te winnen met een FC Groningen Quiz.
 
Het wordt gegarandeerd de leukste dag van de vakantie. We zijn in Westerbork, Haren, Groningen, Sappemeer, Wildervank, Loppersum, Stadskanaal, Leek, Assen en Surhuisterveen. Ben jij tussen de 6 en 14 jaar oud en wil jij je ontwikkelen als voetballer? Wacht dan niet langer, kijk wanneer FC Groningen bij jou in de buurt komt en meld je aan voor FC Groningen on Tour in de Voorjaarsvakantie!

https://www.fcgroningen.nl/ontour

Laatste nieuws