FC Groningen gaat On Tour in herfstvakantie

26 september 2020 / vandaag

FC Groningen gaat de komende herfstvakantie weer On Tour! Onder leiding van gedreven trainers van de Trots van het Noorden wordt in de stad Groningen en op diverse plekken in de regio een volledige dag getraind als een echte prof. Een voetbalactiviteit voor kinderen van alle voetbalniveaus en een absoluut hoogtepunt in de vakantie. 

FC Groningen On Tour is één van de vele voetbalactiviteiten van de club in het kader van ‘FC Groningen Trainen als een Prof.’ Kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar kunnen zich aanmelden voor één van de komende FC Groningen On Tour voetbaldagen. De Trots van het Noorden komt in de herfstvakantie langs in Opende, Assen en Appingedam, ook wordt er een dag On Tour georganiseerd in de stad Groningen.
 
Deelnemers voelen zich in een dag van 9.30 uur tot 15.30 uur een echte prof. Ze leren voetballen als hun FC-helden en maken kennis met de trainingsmethodes van FC Groningen. Er wordt ingezet op ontwikkeling en de FC-trainers geven gerichte tips om te werken aan de voetbalskills. Uiteraard wordt er ook veel voetbalplezier gemaakt.

Een dag bestaat uit twee intensieve trainingen met tussendoor een gezamenlijke sportlunch. De groepen waarin wordt getraind bestaan uit maximaal 12 kinderen, waardoor persoonlijke aandacht gegarandeerd is. Aan het einde van de dag ontvangen alle deelnemers een officieel certificaat en een FC-gadget. Meld je nu aan voor de leukste dag in de komende herfstvakantie via: https://www.fcgroningen.nl/trainenalseenprof/ontour
 
Data FC Groningen On tour
Dinsdag 13 oktober vv Opende
Woensdag 14 oktober Velocitas 1897 (Groningen)
Donderdag 15 oktober ACV Assen
Vrijdag 16 oktober DVC Appingedam


 

On Tour 2
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws