string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen en Essent eren de vrijwilligers.

Woensdag 09 april 2014 om 16:16

Vrijwilligers zijn essentieel voor een voetbalclub. Dat geldt zowel bij FC Groningen als voor alle amateurverenigingen. FC Groningen en haar hoofdsponsor Essent willen graag iets terugdoen voor de vele vrijwilligers van de voetbalverenigingen, die zijn aangesloten bij het Amateurconvenant van FC Groningen.

De vrouw die sinds jaar en dag bardiensten draait en de kantine voorziet van een unieke sfeer. Of de jeugdleiders, die wekelijks vol passie met de A1 of E-pupillen voor de overwinning gaan. Kortom; mensen die dag en nacht vrijwillig en belangeloos klaar staan voor de club en goud waard zijn voor uw vereniging. Om hen gaat het op zaterdag 3 mei in Euroborg.
Voorbeelden
Ongetwijfeld kent u voorbeelden van onmisbare mensen binnen uw eigen voetbalvereniging. Aan iedere amateurclub dan ook de vraag om twee van de meest betrokken en bepalende vrijwilligers namens FC Groningen en Essent uit te nodigen voor de laatste reguliere competitiewedstrijd van de FC, thuis tegen Heracles Almelo op zaterdag 3 mei in Euroborg.
Samen met nog 250 andere gelukkigen, zijn de twee door de convenantpartners genomineerde vrijwilligers op zaterdag 3 mei speciale eregasten van de club en haar hoofdsponsor. Laat uiterlijk vrijdag 18 april via bijgaand formulier weten welke twee onmisbare vrijwilligers er namens uw vereniging beloond en geëerd moeten worden tijdens deze bijzondere avond in Euroborg: http://www.fcgroningen.nl/home/ac/vrijwilligersactie/

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard