string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen blijft het goed doen op sociale media.

Dinsdag 12 juni 2012 om 15:08

FC Groningen heeft de stijgende lijn te pakken op zowel Facebook als Twitter. Op Twitter heeft de Trots van het Noorden inmiddels de grens van 11.000 volgers gepasseerd. Ook op Facebook bevindt FC Groningen zich in het linkerrijtje van de Eredivisie wanneer het aankomt op het aantal likes. Bijna 13.500 ‘Facebookers’ laten zien supporter te zijn van de FC.

Er is vooral op Facebook veel interactie met de fans. Op de officiële pagina is het sinds kort mogelijk de timeline te zien van FC Groningen. Dit is de geschiedenis van FC Groningen, van de oprichting van de club tot het aanstellen van Robert Maaskant als trainer. Op de vraag wat de mooiste herinnering aan FC Groningen is en dus op de timeline moet komen, kwamen vele reacties binnen. De timeline zal binnenkort gevuld worden met onder andere memorabele wedstrijden.
De wedstrijden om een Europees ticket tegen ADO Den Haag mogen niet ontbreken. Daarnaast wordt de uiteindelijke 4-3 overwinning op Vitesse, na een 1-3 achterstand, vaak genoemd. Maar ook Europese wedstrijden tegen Atletico Madrid en Fiorentina, promotie- en degradatiewedstrijden komen terug. Net als de eerste wedstrijd in de Euroborg en de fantastische sfeer in het Oosterpark.

Volg FC Groningen ook  op Twitter en Facebook en mis niets van de Trots van het Noorden. Dit kan via www.twitter.com/fcgroningen en www.facebook.com/fcgroningen.
Andere FC-accounts
Directeur Hans Nijland heeft ruim 8.200 volgers op het account www.twitter.com/jdnijland. Collega-directeur Robbert Klaver heeft met www.twitter.com/rgklaver inmiddels de achtervolging ingezet.
Ook de RVO FC Groningen/Cambuur roert zich op de sociale media met Hyves (663 leden), Facebook (114 likes), Twitter (1.412 volgers) en YouTube (225 abonnees, 596.000 views).

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard