string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen-Aberdeen uitverkocht; live op FOX Sports Eredivisie.

Donderdag 24 juli 2014 om 09:53

De Europa League-wedstrijd van vanavond tussen FC Groningen en Aberdeen FC is volledig uitverkocht. De wedstrijd begint om 19.30 uur en de wedstrijd is live te volgen op abonneezender FOX Sports Eredivisie.

De laatste van 16.300 kaarten voor de reguliere verkoop werd donderdagochtend in de FanCorner verkocht. Daarmee is de wedstrijd volledig uitverkocht. De kassa’s blijven vanavond dan ook gesloten. Euroborg opent zoals gebruikelijk anderhalf uur voor de wedstrijd, dus om 18.00 uur, de poorten.
Geen alcohol
Er is vanavond voor de wedstrijd rond het stadion geen horecaplein geopend. In het stadion is het volgens UEFA-reglementen niet toegestaan alcoholhoudende dranken te verkopen. FC Groningen heeft bij de afgevaardigde van de UEFA nog wel gevraagd om een uitzondering op de regel te maken, maar de UEFA blijft bij haar standpunt.
Pendelbussen
Vanaf vijf kwartier voor de wedstrijd rijden de pendelbussen van Arriva Touring vanaf Kardinge, P&R Hoogkerk en P&R Haren. Kaartjes kosten 3 euro voor een retour en kunnen bij de chauffeur worden afgerekend. Deze wedstrijd rijden de bussen om de 15 minuten in plaats van de gebruikelijke 10 minuten.
Rouwbanden
Voorafgaand aan de wedstrijd zal één minuut stilte in acht worden genomen in verband met het vliegtuigongeluk in Oekraïne van afgelopen donderdag. Daarbij kwamen 298 mensen om het leven. Om deze slachtoffers te herdenken dragen de spelers van beide ploegen vanavond ook rouwbanden. Het duel is vanavond overigens ook te zien op Fox Sports Eredivisie 1. De voorbeschouwing op het duel begint om 19.10 uur.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard