string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen aan eind van het seizoen naar China.

Dinsdag 03 november 2009 om 14:13

In de 254ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de afgelopen wedstrijden, wijst hij op een bijzondere sfeeractie rond de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo en meldt hij een trip naar China aan het einde van het seizoen.

“We hebben afgelopen zaterdag een meer dan behoorlijke wedstrijd gespeeld tegen regerend landskampioen AZ. De 1-0 nederlaag, die in de slotfase onverdiend tot stand kwam, was een enorme domper. Niettemin geeft het getoonde spel voldoende aanknopingspunten op betere tijden. Vrijdag krijgen we in een nieuwe thuiswedstrijd al weer de kans om de resultaten om te buigen. Het duel met Heracles Almelo is nog niet uitverkocht en begint om 20.45 uur in Euroborg.”

“Na afloop van het duel met AZ  heeft de nieuwe burgemeester van Groningen, Peter Rehwinkel, een bezoek gebracht aan beide supportershomes en het vrijwilligershome. Hij werd overal op een plezierige wijze ontvangen. Het doet ons goed te constateren dat de burgemeester dicht bij onze club en haar supporters staat.”

Beker
“Vorige week woensdag hebben we het voor de beker ook qua uitslag uitstekend gedaan, toen Vitesse in Arnhem met liefst 5-1 werd verslagen. In de volgende ronde spelen we eindelijk weer eens een keer thuis en wel tegen NEC. Dit duel zal op woensdagavond 23 december om 20.00 uur in Euroborg worden gespeeld. We zullen binnenkort meer details geven over de prijzen en wijze van kaartverkoop.”

Speciale actie
“Rond de wedstrijd van komende vrijdag hebben we een even bijzondere als unieke actie. Met één miljoen groene lichtstralen gaan we de voorzijde van Euroborg omtoveren tot een Groene Kathedraal. De grauw grijze betonzijde aan de buitenkant wordt rond de competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo groen verlicht. Onder de slogan ‘Geef kleur aan Euroborg’ is de commerciële afdeling van de club de afgelopen periode op pad gegaan om partners te vinden voor dit speciale project en vrijdag is het resultaat te zien. Euroborg zal niet alleen groen van binnen zijn, maar vooral ook groen van buiten.”

Promotiedagen
“Vandaag (dinsdag – red.) en morgen (woensdag – red.) ligt onze aandacht voor een groot gedeelte bij de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland in Martiniplaza. FC Groningen is met een stand aanwezig, waarbij onder meer ook Preventief veiligheidsdiensten en het Organisatiebureau FC Groningen vertegenwoordigd zullen zijn. Euroborg Horeca verzorgt de catering. Tijdens deze twee dagen zal onze voltallige commerciële afdeling en de directie reeds bestaande én nieuwe relaties ontvangen op de beurs. Indien u de Promotiedagen voor het bedrijfsleven bezoekt, begroeten wij u graag bij onze stand.”

China Tour
“Gisteren (maandag – red.) hebben wij een vooraankondiging gestuurd naar onze zakelijke relaties voor een China Tour. Organisatiebureau FC Groningen is druk bezig met het treffen van voorbereidingen voor een zakelijk bezoek aan China van 18 tot en met 26 mei 2010. Het gemeentebestuur van Tianjin, zusterstad van Groningen, nodigt noordelijke overheden en bedrijven uit voor een wederzijdse marktoriëntatie. Momenteel wordt de interesse gepolst en gekeken naar de samenstelling van het reisgezelschap. Tijdens deze negendaagse reis zal bij voldoende belangstelling en haalbaarheid van de trip de eerste selectie van FC Groningen onderdeel uitmaken van het gezelschap en in China twee wedstrijden spelen tegen clubs uit de hoogste divisie van het enorme land. We houden u de komende tijd op de hoogte van de ontwikkelingen.”

“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

13 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard