string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Fase 4 Operatie Julianaplein: Plan de reis naar Euroborg zaterdag goed.

Zaterdag 12 maart 2022 om 07:30

Supporters die zaterdag naar de wedstrijd in Euroborg komen, dienen nog steeds rekening te houden met ernstige verkeershinder. Tot het einde van het seizoen wordt er onder meer gewerkt aan het Julianaplein en dat kan zorgen voor vertraging. FC Groningen en Groningen Bereikbaar vragen supporters waar mogelijk een alternatief te zoeken voor de auto en altijd de reis goed voor te bereiden zodat niemand de aftrap hoeft te missen. Het duel tussen FC Groningen en N.E.C. wordt zaterdagavond om 18.45 uur afgetrapt. 

De Tonny van Leeuwen Tribune is uitverkocht. Op de twee andere publiekstribunes; Piet Fransen Tribune en Koeman Tribune zijn nog voldoende kaarten te koop. Kassa's bij het stadion zijn open. Kaarten zijn ook eenvoudig en zonder restricties online te bestellen via tickets.fcgroningen.nl. Supporters die de spannende seizoensontknoping willen meemaken in Euroborg kunnen nog tot en met zaterdag een passe-partout kopen en vanaf €75,- de resterende vijf thuiswedstrijden dit Eredivisie-seizoen.

ppt-banner-nieuwsbrief

FC Groningen roept haar supporters op vroeg naar het stadion te komen. Zoals bekend levert Operatie Julianaplein ernstige verkeershinder op in en rondom Groningen. Operatie Julianaplein is aanbeland in fase 4 en duurt nog 8 weken en het gehele lopende seizoen. Supporters wordt geadviseerd gebruik te maken van de P&R mogelijkheden, het Openbaar Vervoer of op de fiets naar het stadion te komen.

20220226GRONINGENWILLEMII153

Er worden twee uur voor aanvang wedstrijd extra pendelbussen vanuit P&R Haren en P&R Hoogkerk door Drenthe Tours. Euroborg is tevens goed te bereiken met de trein (Station Europapark) of via bus. Vanuit het centrum rijdt buslijn 28 extra naar Euroborg. Plan je reis via www.qbuzz.nl/gd.
 
Supporters die op de fiets naar het stadion kunnen komen, wordt verzocht dit te doen. FC Groningen heeft achter de Kolenmuur een extra gratis fietsenstalling voor ruim 350 fietsen gecreëerd. Ga goed voorbereid op pad naar Euroborg en kijk voor alle actuele reisinformatie op www.groningenbereikbaar.nl

Willem2-2-19

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

1 week geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’