Fanshop vanaf woensdag 28 april weer open

27 april 2021

De Fanshop van FC Groningen opent vanaf morgen (woensdag 28 april) weer de deuren. Vanwege de door de regering aangekondigde versoepelingen is het weer mogelijk supporters en klanten te ontvangen in de winkel. De Fanshop aan de Boumaboulevard is na de heropening morgen van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. FC-supporters zijn welkom in de Fanshop, wel gelden er diverse (landelijk gestelde) restricties wat betreft een bezoek aan de Fanshop. 

Zo zijn er maximaal zes personen gelijktijdig toegestaan in de Fanshop en is het dragen van een mondkapje verplicht. Ook voor supporters die al zijn gevaccineerd geldt dat het dragen van een mondkapje verplicht is. Supporters worden verzocht zoveel mogelijk contactloos te betalen. Te allen tijde dient minimaal 1,5 meter onderlinge afstand van elkaar te worden gehouden. Supporters die de Fanshop willen bezoeken, dienen geheel klachtenvrij te zijn. 

De Fanshop aan de Boumaboulevard is woensdag 28 april geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. De openingstijden van de winkel na de heropening zijn: dinsdag tot en vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Het blijft 24 uur per dag mogelijk om producten te bestellen via de webshop. Aankopen in de webshop kunnen via iDeal, creditcard, Afterpay of Paypal worden afgerekend.
 
Voor het huidige PUMA-assortiment geldt momenteel een korting van 30 % op de gehele PUMA-collectie. Het team van FC Groningen Merchandise kijkt er naar uit om FC-supporters vanaf woensdag 28 april weer te begroeten in de Fanshop. 

Algemeen-1920x1080

Laatste nieuws