string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Fanatiek gevoetbald bij Indoor Soccer Toernooi.

Maandag 26 oktober 2015 om 14:21

De Junior Club heeft in de herfstvakantie een Indoor Soccer toernooi georganiseerd in het nieuw geopende Indoor Soccer Centre. Ruim 200 deelnemers mochten als één van de eersten gebruik maken van de drie professionele soccervelden.

Om tien uur begon de ochtendgroep aan het toernooi. Er werd in 3 leeftijd poules gespeeld:  7-8 jarigen mochten het op veld 1 tegen elkaar opnemen. Op veld 2 streden 9- en 10-jarigen tegen elkaar en veld 3 was gereserveerd voor de oudste aanwezig leden.  
Na twee uur fanatiek te hebben gevoetbald kon er op elk veld slechts één de winnaar zijn. Op veld 1 was team Rasmus Lindgren ongeslagen en zij wonnen de finale met maar liefst 6-1 van team Sergio Padt. Op veld 2 wist team Michael de Leeuw ook met 6-1 te winnen van team Bryan Linssen. Op veld 3 was team Danny Hoesen ongeslagen gebleven in de poulefase. Na een spannende finale wisten zij uiteindelijk kampioen te worden door team Tom Hiariej te verslaan met 2-1.
Tussen 13.00 en 15.00 uur ging de 2e groep leden beginnen aan hun toernooi. Ook hier was dezelfde verdeling in leeftijd. De deelnemers speelden een mooie pot voetbal op de prachtig aangelegde kunstgrasvelden. Er werd alles op alles gezet om te winnen.
Op veld 1 was het team Mimoun Mahi die kampioen werd. Zij wisten een overwinning af te dwingen op team Rasmus Lindgren door met 1-0 te winnen. Op veld 2 was team Albert Rusnak ongeslagen in de poulefase. De finale hebben ze eveneens gewonnen met 2-1 van team Hedwiges Maduro. De finale van de oudste groep was team Jesper Drost tegen team Hans Hateboer. Hierin wist team Jesper Drost uiteindelijk met 2-1 te winnen.
Alle poulewinnaar kregen een medaille als prijs, de overige spelers kregen de nieuwe elftalposter mee naar huis. Foto’s van de activiteit zijn te bekijken in het fotoalbum.

Gerelateerd nieuws.

6 uur geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

2 dagen geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

5 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’