string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Familie Koeman dankbaar voor meer dan 600 berichten.

Woensdag 22 januari 2014 om 11:35

Als eerbetoon aan Martin Koeman heeft FC Groningen een dag na diens overlijden een online condoleanceregister geopend. Hierop konden mensen hun medeleven tonen en berichten achterlaten ter nagedachtenis aan het clubicoon en de nabestaanden.

Het register tekende in een maand tijd meer dan zeshonderd reacties op. De familie Koeman wil een ieder hartelijk danken voor zijn of haar blijk van medeleven.
Diverse functies
Martin Koeman overleed op woensdag 18 december op 75-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartstilstand. Hij was vijftig jaar lang in diverse functies betrokken bij FC Groningen en daarvoor GVAV. De club reageerde geschokt op zijn overlijden. Onder meer bij de twee thuiswedstrijden later die week – voor de beker en in competitieverband tegen N.E.C. – werd uitvoerig en waardig stilgestaan bij het overlijden van Koeman, die tot op de dag van zijn hartfalen nog dagelijks werkzaamheden verrichtte voor FC Groningen.
Op verzoek
Op verzoek van de nabestaanden wordt het online register op 31 januari gesloten. De familie laat weten iedere boodschap, die in het condoleanceregister is achtergelaten enorm te waarderen. Belangstellenden die nog een bericht willen achterlaten, of de reeds geplaatste boodschappen willen lezen, kunnen terecht op: http://www.condoleanceregister.nl/Condoleance-Martin-Koeman.html

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard